Anne Mattilalta uusi laulu, musiikkivideo ja taidenäyttely!

Anne Mattilalta uusi laulu, musiikkivideo ja taidenäyttely!

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikki Anne Mattila on julkaissut uuden laulun sekä siihen liittyvän musiikkivideon. Kaiken lisäksi Mattila avaa piakkoin uuden taidenäyttelynsä, jonka tauluja on mukana myös uuden Puulaulu-nimisen kappaleen musiikkivideoilla.

– Kirjoitin uuden lauluni sanoituksena olevan runon jo kymmenen vuotta sitten ja nauhoitin sen ensimmäisen kerran vuonna 2010. Laulun oli määrää ilmestyä jo tuolloin, mutta en kuitenkaan halunnut sitä vielä mukaan silloisille levyille, Anne Mattila kertoo. – Koin, että en ollut vielä valmis tulkitsemaan laulua riittävän hyvin, koska runo olisi vaatinut vahvempaa minuutta. Nyt kahdeksan vuoden kasvun jälkeen olen ollut valmis tämän laulun julkaisuun, hän jatkaa

Anne Mattila on paitsi menestynyt laulaja myös tunnustettu taidemaalari. Hän on pitänyt näyttelyitä laulamisen ohella jo 15 vuoden ajan ympäri Suomen. Hänen uusin taidenäyttelynsä avautuu sunnuntaina 1. huhtikuuta Annen Taidekahvilassa Karvialla.

– Kuvasin itse musiikkivideoni ja otin siihen mukaan monia luontoaiheisia maalauksiani. Olen myös tehnyt kyseiset maalaukset aikanaan tätä videota ajatellen. Puulaulussani nyt sitten yhdistyy parhaiten se mikä olen – taidemaalari ja laulaja!

Anne Mattila jakaa kalenterivuodet nykyisin siten, että noin puolet vuodesta kuluu laulamiseen ja loput maalaamiseen. Annen Taidekahvilassa käy vuosittain yli 30 000 vierailijaa.

Mattila maalaa realistisia luontokuvia sekä mielikuvia, joihin liittyy aina jokin runo tai tarina. Hänen maalauksistaan ja tarinoistaan ilmestyi satasivuinen taidekirjan viime keväänä.

Mattila vietti viime vuonna 20-vuotista taiteilijajuhlaansa. Hän ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2001 hitillään Asfalttiviidakko. Ensimmäisen julkisen esiintymisensä Mattila oli kutenkin tehnyt jo 9-vuotiaana, ja keikkailun omalla orkesterillaan hän aloitti 13-vuotiaana.

Anne Mattilalta on ilmestynyt kaikkiaan kolmetoista pitkäsoittoa, jotka ovat myyneet useita platina- ja kultalevyjä. Viimeisin albumi, Kuivaa koivua, ilmestyi 2016.

Puulaulu-musiikkivideo: https://youtu.be/dEy7-XFx5Tc

Latauslinkki radioille (tekijätiedot tämän viestin lopussa): https://bit.ly/2ucKdGy

Anne Mattila internetissä: www.annemattila.fi

Lehdistökuvat: https://bit.ly/2pAj6Qh

Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt:
Tomi Lindblom, 040 528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Puulaulu
San: Anne Mattila
Säv, sov: Kari Tenkula
Rummut, koskettimet, ohjelmointi ja miksaus: Kari Tenkula
Basso: Imre Szabo
Kitarat: Ilkka Liettyä
Nokkahuilu: Eero Saunamäki

ISRC FI-78M-18-00002
Am-musiikkipalvelut Oy

Scroll Up