Puheesta tekoihin

Puheesta tekoihin

Tässä muutama kuvaus töistämme.
Lisää esimerkkejä löydät osoitteesta www.provisual.fi

Case Viisi Penniä

Viisi Penniä

Olutravintola Viisi Penniä täytti 60 vuotta. Meillä oli kunnia juhlistaa juhlavuotta työn kautta. Toimiin kuuluivat mm. tiedotteet, asiakaslehti, valokuvakilpailu verkossa ja somessa, Facebook kampanjat, Viral videot, olut-aluset, ulkosomistus , media- ja yhteistyökumppanit

 ♦

Case Suomen Olutseura ry / OlutPOSTI media

Olutposti

Perinteikäs OlutPOSTI lehti kaipaisi sähköistä ulottuvuutta. Tehtiin verkko, somet, hankittiin rahoittajat/kumppanit ja suunniteltiin koko sähköinen liiketoiminta. Teimme videoita, printtimateriaalia, jalkauduimme eri tilaisuuksiin, hankimme lisää jäseniä Suomen Olutseuraan. Ja tarina jatkuu..

 ♦

Case Happy Hour Restaurants Oy

Happy Hour Restaurants

Ravintolaketju johon kuuluvat mm. Le Bonk, Rymy Eetu, Storyville, Erottajan terassi, Singer viihderavintola. Heille meillä oli ilo toteuttaa mm. valokuvakisa, verkko, tiedotteet, somea, asiakaslehti ja kumppanuuksia.

 ♦

Case Corona baari 25 vuotta

Corona 25 vuotta!

Legendaarinen Corona baari täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Me juhlimme tapausta tiedottein, valokuvakilpailulla, Facebook -aktiiviteetein ja kampanjoin, kumppanuustoimin sekä osallistumme koko juhlavuoden aktiiviteettien ja viestinnän suunnitteluun.

 ♦

Case Tolkku käteen kampanja

Tolkku käteen yhteisö

Suomi velloo Viron viinassa. Samaan aikaan ravintolat käyvät taistelua olemassa olostaan, juomateollisuuden verot vedetty kattoon ja Hiljainen minuutti -kampanja 2.2.2014, jolloin yli 600 ravintolaa hiljeni minuutiksi vastustamaan suunniteltujen aukioloaikojen rajoittamista. Mukana myös Muusikkojenliitto sekä lukuisia eri tahoja ympäri Suomen.

- “Tolkkua holhoukseen” -niminen yli 700 hengen mielenosoitus 4.4.2014 eduskuntatalon edessä

- Kansalaisaloite ”Ravintoloiden aukioloaikojen vapauttaminen” alkaen 10.6.2014. Se keräsi yli 16 000 allekirjoitusta

- Esittelypiste ja – toimet Olut Expo 2014 tapahtumassa

- Jatkuvasti meneillään oleva “Kirjoita kansanedustajallesi” -kampanja.

- Tolkku käteen -lehden tuotanto

- Flyereitä ja julisteita valtakunnallisella jakelulla

- Tolkku-olut, jonka mukana jaettiin Tolkku käteen lehteä

- www.tolkkukäteen.fi –verkkosaitti, jossa lisää aiheesta heille, jotka eivät kuulu Facebookiin

- Useita vierailuja eduskunnassa, järjestöissä, eri medioissa sekä lukuisissa tapahtumissa.

- Femma gaala 2015 Alkoholipolitiikka tunnustuspalkinto

- Alkoholipoliittinen mielenilmaus Helsingin keskustassa 4.4.2015

- Vaalipaneeli Helsinki Beer Festivaaleilla 2015 Kaapelitehtaalla. Altavastaajina sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok.), kansanedustajat Pekka Haavisto (vihr.) ja Tom Packalén sekä kansanedustajaehdokkaat Euroopan Parlamentin varapuhemies Olli Rehn (kesk.), ex. sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen (sd.) ja opiskelija Henrik Nyholm (vas.). Vaalipanelin juonsi Radio Rockin Jussi Heikelä.

- Vaalipaneeli Streaming lähteys. Tilaisuus lähetettiin nettiTV lähetyksenä.

 ♦

Case Kopiosto Luova 100

Luova 100

Kopiosto on esittävien taiteilijoiden, tekijöiden ja kustantajien tekijänoikeusjärjestö. Vuonna 1978 perustettuun Kopiostoon kuuluu 45 eri kulttuurin ja viestinnän alojen järjestöä. Kopiosto juhlistaa Suomi 100 juhlavuotta omalla Luova 100 hankkeella johon toimitimme mm. Verkkopalvelun, Facebook kanavan ja – kampanjat, 20 videota ja 8 kpl 360 panoraamavideoita, tiedotteet sekä yhteistyökumppanuuksia

 ♦

Case Menolippu ja Eastway Live

Menolippu / Eastway Live

Eastway Live ja Menolippu kuuluvat Suomen suurimpiin tapahtumataloihin.
Heille olemme toimittaneet mm. tapahtumien verkkosivustoja, some kampanjat, tiedotteet, esitteet, tapahtumakonseptointia ja kumppanuuksia.

 ♦

Lisää esimerkkejä www.provisual.fi

Scroll Up