Business Beer tuo yritykset ja yhteisöt osaksi suomalaista olutkulttuuria

Business Beer tuo yritykset ja yhteisöt osaksi suomalaista olutkulttuuria

Olutkulttuuri yhdistää ihmisiä. Pienpanimoiden synnyttämä olutbuumi on vallannut Suomen. Yritysten ja yhteisöjen sisälle on syntynyt omia olutseuroja ja olutkulttuurissa mukana oleminen on merkki pysymisestä mukana tämän päivän trendeissä ja elämyksissä.

Olutkulttuurin edistämiseen keskittyvän Olutposti media Oy:n ”Business Beer” -kampanjassa tuotetaan yrityksille ja yhteisöille oma olut omalla etiketillä yhteistyössä Olutpostin valitsemien laadukkaiden kotimaisten kumppanuuspanimoiden kanssa ympäri Suomen. Mukana ovat esimerkiksi Maku Brewing ja UG Brewery. Yritys tai yhteisö voi valita tehdäänkö kokonaan oma olut omalla reseptillä ja etiketillä vai panimon valmis tuote omalla etiketillä.

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus myös tuoda julki toimintaansa ja tukea suomalaista olutkulttuuria. Yrityksiä ja omia oluita tullaan syksyn aikana esittelemään businessbeer.fi -sivustolla sekä kampanjan sosiaalisen median kanavissa. Tällä hetkellä sivusto palvelee asiasta kiinnostuneita. Samoin kampanjaa ja siihen osallistuvia yrityksiä tuodaan esille Suomen suurimman olutmedian Olutpostin verkossa, lehdessä sekä some-kanavissa.

Kampanjassa on mukana myös Suomen Olutseura, joka vaalii ja edistää olutkulttuuria Suomessa. Olutkulttuurin yritysystävien henkilöstölle tarjotaan mahdollisuus liittyä mukaan Suomen Olutseuran jäseniksi.

Miksi yritysten ja yhteisöjen oma olut?

  • Brändin vahvistaminen: Konsepti ja esillä olo vahvistaa toimijan brändiä ja luo puheenaihetta.
  • Huomioarvo: Oma olutmerkki herättää kiinnostusta yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. (Työyhteisön osallistaminen projektiin, sosiaalinen media, yhteisöllisyys…)
  • Yrityslahja: Lahja joka yhdistää ja jonka voi suunnitella yhdessä. Jos kyseessä on lahjan saajan oma etiketti, laittamalla etikettiin mukaan myös oman tunnisteesi, muistuttaa se asiakasta sinusta ja vie sanomaasi eteenpäin myös kolmansille osapuolille. Lahja jota halutaan lisää ja josta puhutaan.
  • Toiminnallisuus: Tuotteen ympärille voi järjestää omia illanviettoja ja vaikka panimopikkujoulun. Olutposti media tuottaa hankkeen ympärille omia verkostoitumistilaisuuksia, tastingeja, esitelmiä ja panimokierroksia.

Haluatko yrityksellesi oman oluen? Näin se toimii.

1. Valmis kotimainen panimotuote ja valmis etikettipohja
Valitse etiketin taustaväri, kirjoita etikettiin haluamasi teksti ja lisää yrityksesi logo tai valokuva.

2. Kustomoitu etiketti valmiiseen panimotuotteeseen
Voit myös kustomoida etiketin valmiiseen tuotteeseen tarpeisiin sopivaksi.

3. Vai haluatko oluen omalla reseptillä?
Tuotamme omat oluet omalla reseptillä yhteistyössä valitun suomalaisen panimokumppanin kanssa.

businessbeer.fi

Kuva: Juho Juntunen

Scroll Up