Kulttuurit kohtaavat Tampereella O2O-oluttapahtumassa

Kulttuurit kohtaavat Tampereella O2O-oluttapahtumassa

Musiikki-, elokuva-, peli-, ruoka- ja olutkulttuuri fuusioituvat 11.-12.5. Tampereen Pakkahuoneella. O2O esittelee Pirkanmaan alueen kulttuuritoimijoita laajalla kirjolla. Päivällä Pakkahuone täytyy olutkulttuurin ystävistä, jotka saavat maisteltavakseen laadukkaita kotimaisia tuotteita sekä paikallista katuruokaa. Tapahtumassa myös olut- ja ruokakulttuuriin keskittyviä esityksiä sekä ”Onko Tampere olutkaupunki?” ja ”Olut kulttuurissa ja kulttuuri oluessa”-paneelit. Päivätilaisuuksissa on esillä myös tamperelaisia lyhytelokuvia, musabingoa ja muuta mielenkiintoista seurattavaa.

Vahvasti bailaushenkinen iltatapahtuma tuo lavalle kaksitoistamiehisen puhallinorkesteri Bad Ass Brass Bandin. Yhtyeen solisteina toimivat Pauli HanhiniemiMara (Mara Balls), ASA ja Marjo Leinonen, yllätysvieraita unohtamatta. Bad Ass Brass Band on Suomen kovin ja svengaavin puhallinorkesteri. Sen riveissä soittavat valtakuntamme ykköspuhaltajat.  Myös iltatapahtumassa tarjolla mahtavia pienpanimo-oluita ja streetfoodia.

Kevättalven aikana on Olutpostin verkossa ja lehdessä esitelty Pirkanmaan alueen pienpanimoita ja olutravintoloita. O2O on Olutpostimedian ”Olutkaupunki Tampere”-sarjan päätös.

Lauantaina 12.5. Suomen Olutseura ry. sekä alueen olutseurat palkitsevat Pirkanmaan olutkulttuurin puolesta toimineen henkilön tai tahon.

Tapahtumaa uutisoidaan ja lähetetään useiden medioiden välityksellä kanaviin ympäri Suomea. –”Tampere ja Pirkanmaa on ollut  pop- ja olutkulttuurin edelläkävijä, siksi haluamme nostaa alueen kulttuuria koko Suomen tietoisuuteen ja samalla yhdistää kulttuurin eri alueita toisiinsa”, toteaa tapahtuman ja Olutposti median vastaava tuottaja Cyde Hyttinen.
Tapahtuma alkaa perjantaina 11.5 klo 14.00. Lauantaina 12.5 ovet ovat auki yleisölle klo 11.00 lähtien. Alkuillasta pidetään molempina päivinä pieni tauko. Iltatapahtumien ovet avautuvat klo 21.00. 
Lippujen hinnat:

– normaalilippu (ennakko) päivä  9 €

– normaalilippu (ovelta) päivä  10 €

– normaalilippu (ennakko) ilta  23 €

– normaalilippu (ovelta) ilta  25 €

– Yhteislippu 29,50 € rajoitettu määrä 200 kpl / päivä

 

Kumpanakin päivänä 300:lle ensimmäiselle Olutposti lehti ilmaiseksi

 

Lisätietoa verkossa osoitteessa www.olutposti.fi/o2o

 

Järjestäjä: Olutposti media Oy

Scroll Up