Manhattan Transfer Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun ensi marraskuussa!

Manhattan Transfer Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun ensi marraskuussa!

Maailman suosituin lauluyhtye, Manhattan Transfer, saapuu Suomeen ensi vuoden marraskuussa. Yhtyeen suosio on maassamme niin suurta, että se päätti kunnioittaa suomalaisia poikkeuksellisesti kolmen konsertin minikiertueella. Manhattan Transfer nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä 1. marraskuuta, Jyväskylän Paviljongissa 2. marraskuuta ja Madetojan salissa, Oulussa 3. marraskuuta. Liput maksavat alkaen 59,50 euroa ja niiden ennakkomyynti alkaa Menolipussa perjantaina 10. marraskuuta. Myynti Ticketmasterissa alkaa lauantaina 11. marraskuuta.

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 –levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998.

Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi traagisesti lokakuussa 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä jaCheryl Bentyneä.

Tämän legendaarisen yhtyeen jäsenet ovat myös tehneet monia sooloprojektejaan, joista tuoreimpana Alan Paulin hiljattain ilmestynyt albumiShu Bop! Shu Bop.

Manhattan Transfer on nähty Suomessa lukuisia kertoja, ja monet loppuunmyydyt katsomot ovat todistaneet heidän loisteliasta esiintymistään. Ensi marraskuussa suomalaisia hemmotellaan harvinaisesti kolmen konsertin verran, kun yhtye saapuu esiintymään Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun.
Manhattan Transfer torstaina 1. marraskuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, perjantaina 2. marraskuuta Jyväskylän Paviljongissa ja lauantaina 3. marraskuuta Oulun Madetojan salissa. Liput alkaen 59,50 euroa Menolipusta ja Ticketmasterista. Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja. Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85.

 

Kiertueen tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Manhattan Transfer: http://manhattantransfer.net

Lehdistökuvat:  http://bit.ly/2ykaZu0

 

Lisätiedot medioille:
Tomi Lindblom, p. 040-528 8485
tomi.lindblom@visualmedia.fi

Scroll Up