Olutposti avasi verkkokaupan ja tuo oluet yritysmaailmaan

Olutposti avasi verkkokaupan ja tuo oluet yritysmaailmaan

Olutposti media Oy avaa uusia palveluja edistämään suomalaisen olutkulttuurin hyvin alkanutta nousukautta. Perinteikäs Olutposti-lehti koki alkuvuonna uudistuksen omistajamuutoksen myötä. Lehti uudistettiin lähes täysin kuten myös verkkopalvelut ja sosiaalisen median kanavat. Kesällä käynnistettiin yhteistyössä Matkapoikien kanssa panimomatkat Tallinnaan sekä avattiin kumppanuusohjelmat lähes kaikkien valtakunnan oluttapahtumien kanssa.

Uutena Olutpostin verkkokauppa

Tänään avautui Olutpostin verkkokauppa, jossa ovat alkuun myynnissä Olutpostin omat oheistuotteet. Päämääränä on rakentaa kaupasta olutalan ”kauppakeskus”, jossa ovat mukana myös panimot, tapahtumat, oluthuoneet sekä kaikki halukkaat olutkulttuurin parissa toimivat tahot omine tuotteineen.

Olutpostin verkkokauppaan >>

Yritysoluet yhdeltä luukulta

Samalla avattiin myös uudistettu Bussinessbeer.fi-niminen palvelu, jossa Olutposti on mukana tuottamassa omia oluita yrityksille ja yhteisöille valittujen panimoiden kanssa. Ensivaiheessa on mukana kolme panimoa, jotka ovat Tornion Panimo, Maku Brewing ja United Gypsies Brewery. Kullakin panimolla on oma tyylinsä, joista on helppo valita omansa.

Business Beer -sivustolle >>

”Suomalainen olutkulttuuri elää nousukauttaan. Meidän tehtävänämme on tuoda lisää väkeä sen pariin ja luoda omalta osaltamme edellytyksiä nousun jatkuvuudelle. Samalla pyrimme olemaan osa vastuullista suomalaista alkoholikulttuuria, jossa laatu on tärkeämpää kuin määrä. Uusien palveluiden avaaminen kuuluu luonnollisena osana medioiden toimintaan, joskin meillä ne on priorisoitu sangen korkealle”, toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

Bussinessbeer.fi-panimot ja yrityksille tarjottavat tuotteet

Tornion Panimon pullotteet
Tornion Panimo on pitkän perinteen lappilainen käsityöläispanimo. Tuotantotilat sijaitsevat valtakunnanrajalla Tornionjoen rannalla, samalla paikalla jo vuodesta 1873. Monen vaiheen kautta Lapin Kullan kotina tunnettu legendaarinen panimo jatkaa nyt työtään laadukkaana perinteille uskollisena käsityöläispanimona. Tornion Panimo tuottaa Business Beer -konseptin pullo-oluet omalla etiketillä. Valittavina ovat kaikki panimon huippuoluet Original Lapland lager, Lapland Red Ale, Lapland Pilsner, Arctic Vehnä, Arctic Pale Ale ja Arctic Stout.

Maku Brewingin tölkkioluet
Maku Brewing on vuonna 2014 perustettu pienpanimo Tuusulasta Keski-Uudeltamaalta. Maku-oluet tehdään tunteella ja parhaista raaka-aineista unohtamatta ekologisuutta. Ekologisessa tölkissä olut kulkeutuu kätevästi asiakkaalle sekä kevyesti asiakkaalta kierrätykseen. Panimo on niittänyt suurta suosiota omintakeisella otteellaan ja raikkaalla makumaailmallaan. Makun valikoima Business Beer -konseptissa ovat modernit tölkitetyt oluet: Amber Ale, APA, Mosaic APA, Session IPA ja New Zealand Lager.

United Gypsies Breweryn omareseptioluet ja elämykselliset oluenvalmistuskonseptit
United Gypsies Brewery, eli UG Brewery Oy on kolmen kiertolaispanimon perustama moderni pienpanimo, jonka tarkoituksena on tehdä kiertolaispanimotoiminnasta helppoa tarjoamalla helposti lähestyttävä ja avoin vuokrapanimo ilman omaa tuotantolaitteistoa toimiville oluenvalmistajille. United Gypsies Brewery palvelee myös kasvavaa joukkoa suomalaisia kotioluentekijöitä.

Scroll Up