Olutvaikuttaja ja luennoitsija Anikó Lehtinen Olutpostin päätoimittajaksi

Olutvaikuttaja ja luennoitsija Anikó Lehtinen Olutpostin päätoimittajaksi

Olutpostin lehden ja sähköisten kanavien uudistuessa myös päätoimittaja vaihtuu. Olutasiantuntija ja toimittaja Anikó Lehtinen ottaa vetääkseen uudistuneen Olutposti-lehden ja sähköisten kanavien kehittämisen uuden kustantajan Olutposti Media Oy:n siipien suojassa.

– Olen hyvin onnellinen, kun saan vaikuttaa juomakulttuuriin uudella tavalla ja viedä oluen sanomaa eteenpäin yhdessä energisen toimituskunnan kanssa, kertoo Lehtinen. – Suomessa juomakulttuuri voi nyt paremmin kuin koskaan. Haluamme viestiä mahdollisimman monipuolisesti olut- ja siiderikulttuurista kaikille kiinnostuneille ja sitä harrastaville.

Olutposti- julkaisuperheeseen kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden lisäksi verkkosivusto  sekä sosiaalisen median kanavat. Lisäksi mediaa vahvistetaan myös erilaisilla tapahtumilla, kertoo kustantajan edustaja Cyde Hyttinen ja jatkaa; – Olen todella iloinen, että saimme joukkoomme tämän tason ammattilaisen. Anikó on juuri sitä mitä tässä ajassa tarvitaan. Iloisuus, yhteisöllisyys, vankka ymmärrys monikanavaisuuteen sekä rautainen ammattitaito samassa paketissa ovat sellainen voima jolla rakennetaan menestyvä media.

Olutposti lehden painos alkuun on noin 6000 kpl josta noin 1000 kpl menee Suomen Olutseuran jäsenille, loput tilaajille, ravintoloihin ja yrityksiin. Seuraava maaliskuussa ilmestyvä lehti tulee laajempaan jakeluun eri myyntipisteisiin sekä tilauskanaviin. Samalla uusiutuvat Olutpostin ilme sekä lehden logo.

Anikó Lehtinen on pitkän linjan olutasiantuntija, joka luennoi ja kirjoittaa oluesta. Lehtinen opettaa päätyönään restonomiopiskelijoita Laurean Ammattikorkeakoulussa ja häneltä on ilmestynyt kaksi olutta käsittelevää kirjaa sekä ruokakirja. Hän on toiminut pitkään olutmarkkinoinnin- ja viestinnän parissa. Lehtinen opiskelee vapaa-aikanaan oluentekoa sekä kirjoittaa oluesta väitöskirjaa.

Lehtinen toimii myös Olutliiton puheenjohtajana.

Olutposti-media Oy on helsinkiläisen Provisual Oyn sekä Suomen Olutseuran ry:n yhteinen kustannusyhtiö, jonka tarkoitus on edistää olut- ja siiderikulttuuria yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa.

www.olutposti.fi
www.facebook.com/olutposti

Lisätiedot:

Anikó Lehtinen
Päätoimittaja
OlutPOSTI media Oy
toimitus@olutposti.fi
puh. 0407381670

Jari ”cyde” Hyttinen
Hpj / Vastaava tuottaja
OlutPOSTI media Oy
cyde@provisual.fi
puh. 0500577089

Scroll Up