Ruotsalainen rockhuippu Eclipse ja One Desire konsertoimaan Helsinkiin lokakuussa!

Ruotsalainen rockhuippu Eclipse ja One Desire konsertoimaan Helsinkiin lokakuussa!

Ruotsalainen rockhuippu Eclipse saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa. Eclipse nähdään yhdessä suomalaisen melodisen rockin vahvan tulokkaan One Desiren kanssa Helsingissä, The Circuksessa torstaina 19. lokakuuta. Liput maksavat alkaen 38,50 euroa, ja niiden myynti alkaa Menolipussa ja Ticketmasterissa torstaina 10 elokuuta.

Vuonna 1999 perustettu Eclipse julkaisi ensilevynsä, The Truth and a Little More, vuonna 2001 ja sai suuren huomion paikallisessa musiikkimediassa. Sittemmin yhtye on tehnyt useita muitakin albumeita, kuten Second to None (2004) ja Are You Ready to Rock (2008) ja Bleed & Scream (2012). Näistä viimeksi mainittu räjäytti pankin, ja Eclipsen melodinen hard rock nousi yhä laajemman rokkikansan tietoisuuteen.

Eclipsen kokoonpano on vaihtunut vuosien varrella jonkin verran. Tällä hetkellä yhtyeessä ovat mukana Erik Mårtensson (laulu, kitara), Magnus Henriksson (kitara), Philip Crusner (rummut) ja Magnus Ulfstedt (basso). Eclipsen tuorein albumi, Monumentum, ilmestyi maaliskuussa.

One Desire on suomalainen melodisen rockin vahva tulokas, jonka nimeään kantava debyyttialbumi, julkaistiin viime keväänä. Tämän tiukassa nousussa olevan yhtyeen laulajana on Sturm und Drangista tunnetuksi tullut André Linman. Yhtyeeseen kuuluvat lisäksi kitaristi Jimmy Westerlund, rumpali Ossi Sivula ja basisti Jonas Kuhlberg.

 
Eclipse ja One Desire Helsingissä, The Circuksessa torstaina 19. lokakuuta klo 21.00. (ovet kello 19.00). Liput Menolipusta ja Ticketmasterista alkaen 38,50 euroa. Konsertti on K-18.

 

Eclipse: www.eclipsemania.com

One Desire: www.onedesire.net

 

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

 

Lehdistökuvat: http://bit.ly/2vNV5L2

 

Lisätiedot medioille:
Tomi Lindblom, p. 040-528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Scroll Up