Suomen laadukkain olut- ja tislaamotapahtuma OlutExpo Kaapelilla!

Suomen laadukkain olut- ja tislaamotapahtuma OlutExpo Kaapelilla!

OlutExpo, Suomen laadukkain panimo- ja tislaamotuotteita esittelevä tapahtuma, tulee kuudetta vuotta Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.10.

Kolmepäiväisessä tapahtumassa kuluttajat, olutammattilaiset sekä tuottajat kohtaavat rennossa ilmapiirissä, tarkoituksena tarjota makuelämyksiä sekä tietoa uusista tuotteista ja juomatrendeistä. Paikalle saapuu jälleen lukuisa määrä panimoita, tislaamoja sekä maahantuojia esittelemään ja maistattamaan kauden uusia oluita sekä tisleitä.

Yhteensä noin 50 panimoa ja 20 tislaamoa on edustettuna tapahtumassa, ja tänä vuonna OlutExpo on kansainvälisempi kuin koskaan. Olemme kutsuneet paikan päälle loistavan kattauksen pienpanimoita ympäri maailman, mm. Espanjasta, Portugalista, Unkarista, Skotlannista, Islannista ja Yhdysvalloista.

OlutExpossa on käytössä jälleen viime vuoden tapaan SeamChip-maksukortit, joilla maisteluannoksien maksaminen sujuu kätevästi ja nopeasti. Näin yleisö voi keskittyä paremmin itse maisteluun, ja toisin kuin muissa tapahtumissa saa käyttämättömän saldon poistuessa käteisenä takaisin. Tarjoamme myös viime vuoden tapaan mahdollisuuden lahjoittaa käyttämättömän saldon hyväntekeväisyyteen, kohteina jälleen; Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Sotaveteraanit sekä Luonnonsuojeluliitto.

OlutExpon ruokatarjonta nostetaan aivan uudelle tasolle, kun ruokamyyntiä pääsevät toteuttamaan Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat yhteistyössä BarLaurean kanssa. Tulevien matkailu- ja palveluliiketoiminnan ammattilaisten käsissä syntyvät oluisiin sopivat ruokaherkut niin yleisesti hyvän ruuan ystäville kuin vegaaniherkkujen kavereillekin. BarLaurean No Burger -koju tarjoaa skandinaaviseen makuun blinejä savusiian ja mädin kanssa sekä vasikkaa tryffeliliemessä tattien sekä pikkelöidyn punakaalin kera. BarLaurean vegaanikojussa oluen ystävä saa maistella spiraaliperunoita ja mausteisia kukkakaaliwingsejä sekä vegaanista pyttipannua.

Visuvedellä sijaitseva Visun Villisika loihtii olutnauttijoille maittavia hampurilaisia, herkullisia hotdogeja ja maukasta villisikamakkaraa. Visun Villisian kuuluisassa hampurilaisessa on paikallisen Kotivehnäsen kotileipomon sämpylän välissä 100% villisikapihvi, tuoretta paikallista salaattia, herkullista sipulihilloketta, Ruoveden herkun piparjuurimajoneesia ja lähijuustolan kermaista juustoa.

OlutExpon viime vuonna lanseeraama Dieta Ruokastudio jatkaa Olutliiton puheenjohtajan ja Laurean lehtorin Anikó Lehtisen juontamana tänäkin vuonna. Ohjelmistossa on luvassa niin maailmankuulun panimomestari Garrett Oliverin haastattelua juustomaistatuksen kera kuin Dietan Culinary Teamin fine dining -kokkaamista. Lavalla nähdään myös BarLaurean kokit, Visun Villisika ja espoolainen Fat Lizard -ravintola. Jokaiseen luentoon liittyvät luonnollisesti teeman mukaiset, makunystyröitä hivelevät maistiaiset festivaaliyleisölle, esimerkiksi Laurean opiskelijoilla on teemana vastuullisuus oman maistatustuotteensa raaka-aineiden valinnassa.

Tilaisuuteen pääsee tänä vuonna myös maakunnista Matkapoikien kyydissä. Lisää tietoa bussikuljetuksista täältä: https://olutposti.fi/olutexpoon/

Tapahtuman aukioloajat:
26.10. Perjantaina klo 15:00-24:00
27.10. Lauantaina klo 14:00-23:00
28.10. Sunnuntaina klo 14:00-21:00
Sisäänpääsy sulkeutuu tuntia ennen!

Lippujen hinnat:
10-18€ ovelta, sekä 20% edullisemmin ennakkoon: https://olutexpo.fi/ennakkoliput

OlutExpo Finland 2018. Kaapelitehdas 26.-28.10.
www.olutexpo.fi
https://www.facebook.com/OlutExpo

Scroll Up