Yleisö äänesti Pirkanmaan panimot Tampereen Pakkahuoneen O2O-tapahtumaan

Yleisö äänesti Pirkanmaan panimot Tampereen Pakkahuoneen O2O-tapahtumaan

Pirkanmaalainen olutkulttuuri esittäytyy tuokokuussa koko voimallaan Tampereen pakkahuoneella paikallisten panimoiden astuessa esiin. Yleisö äänesti Olutpostin verkossa mieleistään panimoa Olutpostin ja paikallisten toimijoiden yhteistyössä tuottamaan O2O-tapahtumaan, jossa esitellään Pirkanmaan alueen olut- ja populaarikulttuuria 11.-12.5.

Kolmen kärki oli:

1. Pyynikin Käsityöläispanimo 105 ääntä 16,4% 

Palkittu ja kansainvälisesti tunnetuin suomalainen pienpanimo Pyynikin käsityöläispanimo jatkaa voittoisaa taivaltaan itse viitoittamallaan tiellä.

”-Todella upeaa, että olemme valtakunnallisesti tunnettuja ja näin pidettyjä. Meillä on takana vahva nousukausi joka tuntuu vain jatkuvan. Itse äänestin Narvan Panimoa Pirkamaan kylien ja kulttuurin puolesta, joka näköjään pärjäsi myös sangen hyvin. Kiitos teille kun jaksatte nostaa Pirkanmaan ja Tampereen kulttuuria näkyville ja Pakkahuoneella tavataan” toteaa Tuomas Pere Pyynikin käsityöläispanimon olutmestari.

Olutposti vieraili Pyynikin käsityöläispanimolla tammikuussa

2. Brewcats 91 ääntä 14,2%

Tampereen kohutuin pienpanimo Brewcats on valloittanut suomalaisen olutmaailman omintakeisella ottellaan niin mediassa, kuin tuopeissammekin. Panimon oluet myydään ennakkoon loppuun yksi tuote-erä toisensa jälkeen. Brewcatsin uusi tuote on aina mediatapahtuma. Ikävä kyllä Brewcatsit eivät pääse osallistumaan tämän vuoden O2O tapahtumaan sillä tuotteet ovat loppuunmyytyjä

Brewcats Olutpostin Tampere-sarjassa

3. Hopping Brewsters 79 ääntä 15,2%  

Akaalainen Hopping Brewsters on kutkuttanut suomalaisia makuhermoja erinomaisilla oluillaan vuodesta 2014. Panimo tunnetaan oluiden ohella ilmailuhistoriaan viittaavista etiketeistään.

Vastauksia tuli yhteensä 639 kpl

Äänestykseen osallistui 10 kpl Pirkanmaan alueen panimoita. Yleisö sai toivoa myös muita panimoita valtakunnallisesti. Näitä toiveita tuli 56 kpl

O2O tapahtumassa esillä mm. Pyynikin käsityöläispanimo,Soundville Brewing, Koskipanimo (Plevna), Nordic Brewery, Kaleva Brewing, Hopping Brewsters. Narvan panimon saapuminen varmistuu myöhemmin. Nokian panimo on esillä Pyynikin käsityöläispanimon osastolla.

Uudenlainen olutkulttuuritapahtuma Tampereen Pakkahuoneella

Musiikki-, elokuva-, peli-, ruoka- ja olutkulttuuri fuusioituvat 11.-12.5.2018 Tampereen Pakkahuoneella. O2O – tapahtuma esittelee Pirkanmaan alueen kulttuuritoimijoita laajalla kirjolla.

Päivällä Pakkahuone täytyy olutkulttuurin ystävistä, jotka saavat maisteltavakseen laadukkaita paikallisia oluita, sekä katuruokaa. Tapahtumassa myös olut- ja ruokakulttuuriin keskittyviä esityksiä sekä ”Onko Tampere olutkaupunki?” ja ”Olut kulttuurissa ja kulttuuri oluessa”-paneelit. Päivätilaisuuksissa on esillä myös tamperelaisia lyhytelokuvia, musabingoa ja muuta mielenkiintoista seurattavaa.

Vahvasti bailaushenkinen iltatapahtuma tuo lavalle kaksitoistamiehisen balkan- ja bailumusiikkiin panostavan puhallinorkesteri Bad Ass Brass Bandin. Yhtyeen solisteina toimivat tamperelaiset Pauli Hanhiniemi, Mara (Mara Balls) ja helsinkiläiset ASA jaMarjo Leinonen. Bad Ass Brass Band on Suomen kovin ja svengaavin puhallinorkesteri jonka riveissä soittavat valtakuntamme ykköspuhaltajat. Kyseessä on O2O tapahtuman oma tilausteos jossa jota ei tulla näkemään muualla. Myös iltatapahtumassa tarjolla paikallisia pienpanimo-oluita ja streetfoodia.

Tapahtuman johtavana teemana on nostaa Pirkanmaan olutkulttuuria valtakunnalliseen tietoisuuteen sekä Olutpostin median, että paikallisten tiedotusvälineiden avulla. Kevättalven aikana on Olutpostin verkossa ja lehdessä esitelty Pirkanmaan alueen pienpanimoita ja olutravintoloita. O2O tapahtuma on Olutpostimedian ”Olutkaupunki Tampere”-sarjan päätös.

Tapahtuma alkaa perjantaina 11.5 klo 14.00. Lauantaina 12.5 ovet ovat auki yleisölle klo 11.00 lähtien. Alkuillasta pidetään molempina päivinä pieni tauko. Iltatapahtumien ovet avautuvat klo 21.00.

Tapahtuman järjestäjä: Olutposti media Oy sekä No Fear Oy
Yhteistyökumppanit: Visit Tampere, BusinessFM, Business Tampere, AVEK, TAMK, Matkapojat, Suomen Olutseura ry., Olutliitto, Pirkanmaan alueen olutseurat sekä paikkakunnan panimot.

Liput: Tiketti.fi ja Lippu.fi

Tapahtuman sivusto: www.olutposti.fi/o2o

Lisätiedot:

Mikko Hentunen
0509100 655
mikko(at)olutposti.fi

tai

Cyde Hyttinen
0500577089
cyde(at)olutposti.fi

Tästä pessikuvat ja bannerit

Scroll Up